Diensten

Buitenwerk

De buitenzijde van uw woning of pand is het visitekaartje, het buitenschilderwerk bepaalt hiervan de uitstraling. Indien u het schilderen te lang uitstelt, kunnen er scheuren en verkleuringen in het schilderwerk ontstaan. Dit is natuurlijk niet mooi en zorgt er ook nog eens voor dat de kwaliteit van uw woning of pand achteruit gaat. Vandaar dat wij met genoegen voor u klaar staan, om uw woning of pand weer netjes te maken. Hierbij werken wij met de hoogwaardige verf van het merk Sigma. Dit duurzame product zorgt voor een prachtig resultaat, waardoor het jarenlang mooi blijft.

Binnenwerk

Het binnenschilderwerk bepaalt de uitstraling en het karakter van uw interieur. Wij staan voor u klaar om het binnenhuis geheel naar uw wensen te schilderen. Denk onder meer aan werkzaamheden zoals; het sauzen van wanden en plafonds, het schilderen van deuren, kozijnen en plinten. Daarbij werken wij met de hoogwaardige verf van Sigma. Dit duurzame product zorgt voor een prachtig resultaat en blijft jarenlang mooi binnen uw interieur.

Renovatie

Repair Care is een hoogwaardig kunsthars, welke speciaal ontwikkeld is om houtrot plekken op te vullen. Hiermee zijn de gevolgen van houtrot te verhelpen en voorkomt u vervanging. Hierdoor kan uw kozijn of deur kan weer een langere tijd mee. Door te renoveren bespaart u veel geld. Op de plekken waar houtrot zich voordoet worden de houtrot plekken uitgefreesd, voorbehandeld en daarna opgevuld met kunsthars. Bij grotere houtrot plekken wordt deelvervanging toegepast.

Wilt u meer informatie of  heeft u nog vragen over schilderwerk? Neem dan gerust contact met ons op.

Schilder in Harlingen